Nedelja otvorenih vrata

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da će se u našoj zdravstvenoj instituciji JZU DZ Pljevlja u periodu od 26.06-30.06.2023 održati Nedelja otvorenih vrata pod nazivom „Ljudi prije svega: Stop stigmatizaciji, ojačaj prevenciju“. Ova inicijativa je osmišljena kako bi promovisala mentalno zdravlje, pružila podršku osobama koje koriste droge i istakla važnost prevencije upotreba droga.

Dom zdravlja će u terminu od 7-21h biti otvoren za sve osobe koje koriste drogu, njihove roditelje / staratelje, rosbinu, prijatelje koji imaju sumnju i nedoumice za svoje najbliže.

Tokom ovog petodnevnog događaja, imaćete priliku da se upoznate sa našim stručnim timom koji će vam biti na raspolaganju za individualne razgovore, konsultacije i odgovore na sva pitanja koja imate u vezi sa mentalnim zdravljem i upotrebom droga.

Savjetovanje je besplatno, anonimno i dobrovoljno.

Cilj ove inicijative je podizanje svijesti o štetnim posledicama droga, akcenat je na prevenciji i jačanju svijesti i ličnosti „tvoje ne -znači sve“.

napominjemo da je ovaj događaj otvoren za sve zainteresovane osobe, bez obzira na starosnu dob ili prethodno iskustvo sa upotrebom droga. Bez obzira da li želite samo da se informišete, postavite pitanje ili razgovarate o svojim ličnim izazovima, naš tim će biti tu da vam pruži podršku i stručne savjete.

Očekujemo vas.

 

Kontakt osoba :

Dragana Šljukić, psiholog

067/158-553